Ugorj be egy Kotyogós kávéra Tihanyban

Itt az ideje egy vallomásnak: a csapat kávéfüggő! És jajj, nem elég, hogy nem bírunk koffein nélkül élni, még válogatósak is vagyunk. A kedvencünk a kotyogós, és ölre mennénk bárkivel, ha nem jutunk kávéhoz egy teljes napig. Nem is volt kérdés, hogy ha lehetőség adódik rá, a tihanyi Kotyogós Kávéteraszra is betérünk, ahol a csapat már törzsvendégnek számít. Nem mellesleg ez a hely Olivér egyik kedvence, most mégis ideje, hogy kicsit elhúzzuk a rózsaszín függönyt a szemünk elől és objektíven írjunk éleményt nektek!

Tihany+koffein = csodakávé a Kotyogósban

A koffein becserkészése ennél a kávézónál nem ütközik problémába. A hely annak ellenére, hogy nincs betonozott parkoló előtte, szuper könnyen megközelíthető: a mellette lévő füves területen autónk egész nyugodtan megvárhatja, míg magunkhoz vesszük napi kávéadagunkat. Nagy előny, hogy a télen a pénteki, szombati és vasárnapi napokon is nyitva tartanak, ugyanis teraszos és beltéri résszel is rendelkeznek – nem is kell említenünk talán, hogy a februári napsugarak minket bizony kicsalogattak a szabadba!

Stílusos belső tér, gyerekbarát kialakítás

A Kávéterasz nagyon stílusos lounge-beütéssel bír – ugyanakkor a gyerekek is találnak maguknak játékokat, míg szüleik erőt merítenek a kávéból. Az egész hangulat első pillantásra kellemes, elandalító és talán ezek után mondanunk sem kell, hogy a tisztaságra, higiéniára sem lehet egy szavunk sem.

Nincs tömeg? Legalább több süti jut nekünk!

Ottjártunkkor kevesen merészkedtek ki velünk együtt, így csak emlékeinkben tudtuk felidézni, hogy nyáron bizony sokkal több ember befogadására is képes a helyszín. Persze annak, hogy kevesen voltak, előnye is volt: a kiszolgálás extra gyorsan történt, s alig bogoztuk ki, milyen kávét és milyen limonádékat kérünk – szinte varázsütésre már az asztalunkon is termett!
És tádám… éppen olyan volt, mint legszebb álmainkban: csodásan szervírozva, apró kancsóban tejjel, többféle cukorral és az illatozó kávéval maga a koffein-menyország! Igen, természetesen nem hagyhattuk ki a sütiket sem: isteni édességekkel szolgálnak…

És a piszkos anyagiak

Ár-érték arányban ugyan kissé drágább, mint egy átlagos kávézó – na de nem is egy átlagos helyről beszélünk! A környezet, a minőség magáért beszél, és aki értékeli ezt, az biztos lehet abban, hogy nem fog csalódni a tihanyi Kotyogós Kávéteraszban!

Ajánlott bejegyzések