Hévíz, a csókok városa

Valentin-nap alkalmából igazán romantikus hangulatba borult Hévíz. A város 57 helyszínén díszítettek padokat a szerelmesek napjának apropóján – s, hogy senki ne érezze kirekesztve magát, egy szingli pad is helyet kapott a Festetics téren…

Csókos padok Hévízen

A csókos padokami sem hagyhattuk ki: végig jártuk Hévíz belvárosát, s elmondjuk micsoda romantikus hangulatba kerültünk a szebbnél-szebb padok látványától!

Szerelem első látásra

Az első pillanatban láttuk, hogy imádnivaló az ötlet: minden pad más és más stílusban készült el, így biztos, hogy mindenki talált kedvére valót! A helyi vendéglátósok és boltok tulajdonosai lelkesen kapcsolódtak be a szervezésbe – pont ettől lett ennyire egyedi minden egyes helyszín!

Hévízi csókpadok

Turbékoló párok, boldog szinglik

A belváros hangulatos utcáin 7-8 padot is végigturbékoltunk (na jó, csak figyeltük, ki mer csókolózni a csókpadokon), majd meglestük a Festetics teret is… itt ugyanis a szinglik padja is helyet kapott, egyszóval a balatoni városkában a bátrakra még Cupido is rátalálhatott ezekben a szerelmes napokban.

Hévíz, a szerelem városa

Örömmel láttuk, hogy a szerelem tényleg mindent legyőz – legalábbis voltak párok, akik keményen küzdöttek a szelfi-nyereményjáték díjaiért. A szervezők ugyanis versenyt is hirdettek: a legjobb kép (vagy éppen legszerelmesebbnek tűnő pár) izgalmas ajándékokra tehetett szert, ha feltöltötte képét a játék oldalára. Megérte minden csók: a nyertesek ugyanis romantikus vacsorákkal, brunch-okkal és vásárlási utalványokkal gazdagabban térhettek haza, melyeket a legmenőbb helyi éttermek és szállodák ajánlottak fel.

Sétánk végeztével rá kellett jönnünk, hogy a kreatívan értelmezett Valentin-nap nem csak a virágboltosok ünnepe: több szerelmet és szeretetet is elviselne a világ egy évben!

Ajánlott bejegyzések